mei 10, 2016

Sourcing en productie

Sourcing & Productie

Ethics Group brengt voor verschillende bedrijven kledingproducties onder in China, India en Bangladesh, Polen, Marokko, Macedonië, Albanië en Portugal. In al deze landen hebben we onze eigen vertrouwde partners of dochterorganisaties en dat geeft onze sourcing en productie diensten een groot voordeel. Alle producties worden uitbesteed aan productiebedrijven die in onze ogen werken volgens de ILO standaard. Bovendien hebben deze bedrijven onze eigen “code of conduct” ondertekend en worden op naleving ervan gecontroleerd.

Sourcing van nieuwe bronnen is vooral een tijdrovend traject van “trial & error”. Ieder land of regio heeft ook vaak een eigen productspecialisatie. Het is daarom slim om van onze expertise & lessen met betrekking tot sourcing en productie gebruik te maken. Wij kennen wellicht betere en goedkopere bronnen dan u. Bovendien bespaart u kostbare tijd & sourcing-reizen en reduceert u met Ethics Group het risico op slechte kledingproducties bij achteraf onbetrouwbare leveranciers.

Met sourcing en productie van Ethics Group bent u sneller bij de juiste bron en produceert u uiteindelijk kwalitatief betere kleding tegen een scherpere prijs.

Ethics Group biedt een 3-tal samenwerkingsvarianten, afhankelijk van uw voorkeur:

  • Inkoop en productie op risico van Ethics Group
  • Ethics Group treedt op als productie-agent
  • Ethics Group zoekt voor u de juiste source/ productie

Een greep uit onze bewezen sources:

  • De beste denim-producties in Albanië met ultra actuele wassingen
  • Flexibele, kleinschalige dames- en modeproducties in Portugal & Polen
  • Bedrijfskleding & na-ordertrajecten (kleine orders) in Macedonië
  • Grootschalige productie van T-shirts en Polo’s in Marokko
  • Sports – en outdoor productie in China

 

Hebben wij uw interesse gewekt ? Bent u op zoek naar iemand die u kan helpen met het verzorgen van sourcing en productie voor uw onderneming in de kledingindustrie? Bel ons direct en wij geven u geheel vrijblijvend advies.