mei 10, 2016

Organisatie en Advies

Organisatie en advies

Organisatie en advies voor het MKB van Ethics Group: wij organiseren en adviseren handelsondernemingen en producenten die werkzaam zijn in de confectie-industrie.
De meeste ondernemers ervaren van tijd tot tijd de noodzaak om bepaalde bedrijfsdisciplines van de onderneming bij te stellen. Vaak is aanpassing nodig door een veranderende markt of productvraag. Per definitie vergt een organisatie continu aanpassingen afhankelijk van de bedrijfssituatie waar het bedrijf zich in bevindt: groei, consolidatie, afnemende omzet of juist stijgende kosten.

Op het moment dat de ondernemer er niet zelfstandig in slaagt om de onderneming van koers te veranderen door bijvoorbeeld gebrek aan manpower, kennis, tijd of objectiviteit, dan is het tijd voor mkb organisatie en advies van Ethics Group. Met jarenlange ervaring op het gebied van organisatie en advies in de confectie-industrie, zijn wij de juiste partner om uw organisatie weer de juiste kant op te krijgen. We zijn gegarandeerd uw steun in de rug en bieden concrete, praktische oplossingen voor iedere problematiek.

Als specialist in de confectie-industrie geeft Ethics mkb advies op diverse gebieden, zoals:

  • Algemeen management (ad interim)
  • Verandertrajecten (zie: meer info)
  • Supply Chain Management (procesverbetering & automatisering)
  • Productmanagement & Ontwikkeling (sourcing & ontwikkeling van juiste product en productiekanalen)
  • Efficiency-verbetering voor productiebedrijven (training bandleiders en werkmethodes, IT voor takt tijden, MTM, doorlooptijd afstemming en optimalisatie)

We doen dit in volledige transparantie zodat uw eigen organisatie “lerende” is en in de toekomst zelfstandig de betreffende taak kan uitvoeren of aansturen.

organisatie en advies voor het mkb in de confectie industrie

Neem ook eens een kijkje op onze pagina’s duurzaamheidsprojecten, sourcing en productie en coaching & toezicht.