mei 10, 2016

Coaching & toezicht

Coaching en Toezichtbedrijfscoach voor de confectie industrie

Coaching en toezicht voor startups door bedrijfscoach Ethics, uw persoonlijke coach en toezichthouder!
In de confectie-industrie zijn erg veel midden- en kleinbedrijven actief, vaak met een éénkoppige directie en een bescheiden management team. Voor sommige ondernemers (vooral startups) is het lastig om objectief naar de eigen organisatie en prestaties te kijken. Een bedrijfscoach kan dan een enorme uitkomst bieden! Ethics Group biedt niet alleen bedrijfscoaching, maar is ook toezichthouder: na ons advies zien wij erop toe dat dit ook nageleefd wordt. Hoewel wij gespecialiseerd zijn in de confectie-industrie, helpen wij natuurlijk ook MKB-ondernemingen en startups uit andere branches.

Tijdsdruk, omzet, personeel, (bedrijfs)drukte, toekomstperspectief; te veel onzekerheden en uitdagingen zijn factoren die een ondernemer in de weg kunnen staan. Vaak staat de ondernemer in het MKB er alleen voor en kunnen bepaalde dilemma’s eenvoudigweg niet gedeeld worden met personeel. Als u dit herkent, neem dan eens contact met ons op om te bespreken wat we voor u kunnen doen! Een goed gesprek is goud waard (en uiteraard geheel kosteloos en vrijblijvend)!

Ethics Group is graag klankbord en buddy maar onze adviezen blijven altijd onafhankelijk, evenals onze mening. Zelfs als dat misschien van tijd tot tijd confronterend of ongemakkelijk is. We treden graag als uw individuele business coach op, vooral als uw onderneming met lastige vraagstukken zit.

Onze ervaring als bedrijfscoach leert ons dat als we in een vorm van maandelijks toezicht naast de ondernemer kunnen staan, er veel vooruitgang kan worden geboekt en dat persoonlijke doelstellingen weer tastbaar en realistisch worden. Op deze manier is de investering namelijk relatief laag, maar het persoonlijk resultaat daarentegen hoog…

Naast bedrijfscoaching en toezicht biedt Ethics Group verschillende andere diensten aan bedrijven in de confectie-industrie. Bijvoorbeeld organisatie & adviesduurzaamheidsprojecten en sourcing en productie.

Voor meer informatie of een nadere kennismaking, mag u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

 

bedrijfscoach voor de confectie industrie